Modieuze mannenkapsels voor dit seizoen: kies de perfecte stijl!

Modieuze mannenkapsels voor dit seizoen: kies de perfecte stijl!

Bent u op zoek naar inspiratie voor een trendy kapsel voor mannen? Van klassieke snitten tot gedurfde moderne looks, dit seizoen biedt een scala aan stijlvolle opties. Of je nu gaat voor een strakke undercut, een nonchalante man bun of een stoere pompadour, er is voor elk wat wils. Bekijk de laatste trends en ontdek welk kapsel het beste bij jouw persoonlijkheid past. Laat je inspireren door onderstaande video en geef je look een update met een frisse nieuwe coupe!

Índice
  1. Populaire kapsels voor mannen dit seizoen
  2. Populairste kapsel voor mannen in 2021
  3. Kapseladvies voor mannen: Welke stijl past bij jouw gezicht

Populaire kapsels voor mannen dit seizoen

Populaire kapsels voor mannen dit seizoen variëren van klassieke stijlen tot gedurfde en trendy looks. Een van de meest populaire kapsels is de undercut, waarbij de zijkanten kort worden geschoren en het haar bovenop langer blijft. Deze stijl geeft een stoere en moderne uitstraling.

Een andere veelgeziene trend is het quiff kapsel, waarbij het haar bovenop wordt gestyled in een opstaande lok. Dit geeft een speelse en jeugdige look en kan worden aangepast aan verschillende haarlengtes.

Voor mannen die van een meer klassieke uitstraling houden, is het pompadour kapsel een populaire keuze. Dit kapsel kenmerkt zich door het volume bovenop het hoofd en de strakke zijkanten. Het geeft een elegante en verzorgde uitstraling.

Naast deze stijlen zijn er ook meer gedurfde opties zoals het man bun kapsel, waarbij het haar in een knot wordt samengebonden bovenop het hoofd. Dit kapsel is trendy en kan zowel casual als formeel worden gedragen.

Om deze kapsels te onderhouden en stylen, is het belangrijk om te investeren in goede haarproducten zoals pomade of haargel. Deze producten helpen bij het creëren van de gewenste look en zorgen voor een langdurige hold.

Voor mannen die op zoek zijn naar inspiratie voor een nieuw kapsel dit seizoen, zijn er tal van opties om uit te kiezen. Of je nu gaat voor een klassieke stijl of een trendy look, er is voor elk wat wils.

Populaire kapsels voor mannen

Populairste kapsel voor mannen in 2021

De populairste kapsel voor mannen in 2021 is de moderne pompadour. Dit kapsel is een moderne interpretatie van de klassieke pompadour, die al decennia lang populair is onder mannen. De moderne pompadour kenmerkt zich door kortere zijkanten en een langer bovenkant, waardoor het een veelzijdige en stijlvolle uitstraling heeft.

Een andere trend die veel mannen in 2021 volgen is de fade haircut. Deze kapsel heeft een geleidelijke overgang van kort haar aan de zijkanten en de achterkant naar langer haar bovenop het hoofd. De fade haircut kan worden aangepast aan verschillende haarlengtes en stijlen, waardoor het een populaire keuze is voor mannen van alle leeftijden.

Voor mannen die op zoek zijn naar een meer gedurfde look, is de undercut een populaire keuze. Bij een undercut wordt het haar aan de zijkanten en de achterkant van het hoofd kort geschoren, terwijl het haar bovenop langer blijft. Deze kapsel geeft een edgy en moderne uitstraling en is geliefd bij mannen die graag experimenteren met hun look.

Naast deze kapsels zijn ook de buzz cut en de quiff populair bij mannen in 2021. De buzz cut is een kortgeschoren kapsel dat weinig onderhoud vereist en een stoere uitstraling heeft. De quiff is een stijl waarbij het haar bovenop het hoofd omhoog wordt gestyled, waardoor het volume en textuur krijgt.

Al met al zijn er in 2021 verschillende populaire kapsels voor mannen, variërend van klassieke stijlen tot meer gedurfde en moderne looks. Het is belangrijk om een kapsel te kiezen dat bij je persoonlijke stijl en gezichtsvorm past, zodat je er zelfverzekerd en stijlvol uitziet.

Kapseladvies voor mannen: Welke stijl past bij jouw gezicht

Als het gaat om het kiezen van een kapsel, is het belangrijk om rekening te houden met de vorm van je gezicht. Het juiste kapsel kan je gezichtskenmerken benadrukken en je uitstraling verbeteren. Hieronder geven we kapseladvies voor mannen op basis van verschillende gezichtsvormen.

Rond gezicht: Voor mannen met een rond gezicht is het aan te raden om te kiezen voor kapsels die wat lengte toevoegen aan de zijkanten en bovenkant van het hoofd. Hierdoor lijkt je gezicht langer en minder rond. Een undercut of een pompadour zijn goede keuzes voor deze gezichtsvorm.

Ovaal gezicht: Mannen met een ovaal gezicht hebben geluk, want bijna elk kapsel past goed bij deze gezichtsvorm. Je kunt experimenteren met verschillende stijlen, van kort tot lang haar. Een zijscheiding of een man bun kunnen goed staan bij een ovaal gezicht.

Vierkant gezicht: Voor mannen met een vierkant gezicht is het belangrijk om kapsels te kiezen die de hoekige kaaklijn wat verzachten. Kapsels met wat textuur en lengte bovenop, zoals een moderne quiff of een faux hawk, kunnen goed werken bij deze gezichtsvorm.

Langwerpig gezicht: Bij een langwerpig gezicht is het slim om kapsels te kiezen die de lengte van het gezicht wat breken. Korte kapsels aan de zijkanten en wat volume bovenop, zoals een buzz cut of een crew cut, zijn goede opties voor mannen met een langwerpig gezicht.

Als je twijfelt over welk kapsel het beste bij jouw gezicht past, is het altijd een goed idee om advies te vragen aan je kapper. Zij kunnen je helpen bij het kiezen van een kapsel dat perfect bij jouw gezichtsvorm en haarstructuur past

Ontdek de nieuwste trends voor mannenkapsels dit seizoen! Of je nu kiest voor een gedurfde undercut, een klassieke pompadour of een moderne man bun, er is voor elk wat wils. Laat je inspireren door de verschillende stijlen en vind de perfecte look die bij jou past. Met de juiste coupe straal je zelfvertrouwen en stijl uit, ongeacht de gelegenheid. Kies voor een frisse verandering en omarm je eigen unieke stijl met een trendy mannenkapsel. Durf te experimenteren en laat je haar spreken!

Aaltje Groen

Ik ben Aaltje, een gepassioneerde expert op het gebied van schoonheid en make-up. Als auteur op het online portaal Schoonheidssalon - Uw make-up en beauty portaal, deel ik graag mijn kennis en ervaring met onze lezers. Mijn doel is om tips en advies te geven over de nieuwste trends in make-up, huidverzorging en beautyproducten. Met mijn passie voor schoonheid hoop ik anderen te inspireren en te helpen om hun natuurlijke schoonheid te omarmen. Samen streven we naar een stralende en zelfverzekerde uitstraling!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go up