Gezichtsbehandeling drachten

√ćndice
 1. Gezichtsbehandeling Drachten: Ontdek de Schoonheidssalon Marlies
 2. Onze Behandelingen
 3. Prijslijst en Tarieven
 4. Contact en Route
 5. Over Ons
 6. COVID-19 Maatregelen

Gezichtsbehandeling Drachten: Ontdek de Schoonheidssalon Marlies

Welkom bij Schoonheidssalon Marlies, uw toonaangevende schoonheidssalon in Drachten. Wij bieden een breed scala aan gezichtsbehandelingen en andere schoonheidsdiensten om uw huid te verbeteren en u een stralende teint te geven. Of u nu op zoek bent naar een verjongende behandeling, een oplossing voor huidproblemen of gewoon wat ontspanning, wij hebben de perfecte behandeling voor u.

Onze Behandelingen

Bij Schoonheidssalon Marlies bieden wij een verscheidenheid aan gezichtsbehandelingen aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Enkele van onze meest populaire behandelingen zijn:

 • Skin Booster: Een innovatieve behandeling die de huid hydrateert, verstevigt en verjongt.
 • Pink Shooter: Een huidverstevigende behandeling die uw huid een jeugdige glans geeft.
 • PRX-T33 Skin Booster - No Needle: Een niet-invasieve behandeling die de huid verjongt zonder naalden.
 • Hydropeptide Facials: Een op peptiden gebaseerde gezichtsbehandeling die de huid voedt en verzacht.
 • Marlyse BlueFacial for men: Een speciaal samengestelde behandeling voor mannen die de huid hydrateert en verzacht.
 • Marlyse Blue Peeling: Een peelingbehandeling die de huid exfolieert en verfrist.
 • Easy Droxy Peeling: Een milde peelingbehandeling die de huidtextuur verbetert en fijne lijntjes vermindert.
 • TCA peeling classic: Een diepe peelingbehandeling die de huidstructuur verbetert en pigmentvlekken vermindert.

Naast deze behandelingen bieden wij ook IPL-ontharing, CO2-therapie, microneedling, carbon laser peeling en nog veel meer. Onze ervaren schoonheidsspecialisten zullen uw huid analyseren en een behandeling aanbevelen die het beste bij uw huidtype en behoeften past.

Prijslijst en Tarieven

Wij streven ernaar om onze behandelingen betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen. Op onze prijslijst kunt u de kosten van elke behandeling vinden, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen. Daarnaast bieden wij ook verschillende productlijnen aan, waaronder Hydropeptide, Dermapen4, Skin Tech, en meer, die u kunt kopen om uw huidverzorgingsroutine thuis voort te zetten.

Contact en Route

Wilt u een afspraak maken voor een gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Marlies in Drachten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website of bel ons op het onderstaande telefoonnummer. Ons vriendelijke en professionele team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen de perfecte behandeling te kiezen.

Adres: [Vul hier het adres van Schoonheidssalon Marlies in]

Telefoonnummer: [Vul hier het telefoonnummer van Schoonheidssalon Marlies in]

Over Ons

Bij Schoonheidssalon Marlies hebben we meer dan [aantal] jaar ervaring in het leveren van hoogwaardige schoonheidsbehandelingen aan tevreden klanten in Drachten en omgeving. Ons doel is om u de best mogelijke ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat u zich ontspannen en verjongd voelt na elke behandeling.

Onze schoonheidsspecialisten zijn uitstekend opgeleid en op de hoogte van de nieuwste technieken en trends in de schoonheidsindustrie. We werken alleen met hoogwaardige producten en geavanceerde apparatuur om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten krijgt.

COVID-19 Maatregelen

Bij Schoonheidssalon Marlies nemen we de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zeer serieus. We hebben strenge hygiëneprotocollen geïmplementeerd en volgen strikt de richtlijnen en maatregelen van de overheid met betrekking tot COVID-19. U kunt erop vertrouwen dat u in een veilige omgeving wordt behandeld.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Schoonheidssalon Marlies en u te helpen uw huid te verbeteren en te laten stralen. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de voordelen van onze gezichtsbehandelingen.

Schoonheidssalon Marlies

Aaltje Groen

Ik ben Aaltje, een gepassioneerde expert op het gebied van schoonheid en make-up. Als auteur op het online portaal Schoonheidssalon - Uw make-up en beauty portaal, deel ik graag mijn kennis en ervaring met onze lezers. Mijn doel is om tips en advies te geven over de nieuwste trends in make-up, huidverzorging en beautyproducten. Met mijn passie voor schoonheid hoop ik anderen te inspireren en te helpen om hun natuurlijke schoonheid te omarmen. Samen streven we naar een stralende en zelfverzekerde uitstraling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go up