Huidtherapeut drachten

√ćndice
 1. Huidtherapeut Drachten
 2. Behandelingen
  1. Skin Booster
  2. Pink Shooter
  3. PRX-T33 Skin Booster - No Needle
  4. Gezichtsbehandelingen
 3. Tarieven
 4. Productlijnen
 5. Over ons
 6. Contact/Route
 7. COVID-19
 8. Nieuwsbrief
 9. Cadeaubon

Huidtherapeut Drachten

Huidtherapeut Drachten is een gerenommeerde schoonheidssalon in Drachten, gespecialiseerd in verschillende huidbehandelingen. Ons team van ervaren huidtherapeuten staat klaar om u te helpen uw huidproblemen aan te pakken en uw huidconditie te verbeteren. Met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige producten bieden wij op maat gemaakte behandelingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en wensen.

Behandelingen

Bij Huidtherapeut Drachten bieden wij een breed scala aan behandelingen die gericht zijn op het verbeteren van uw huidconditie en het aanpakken van specifieke huidproblemen. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van onze meest populaire behandelingen.

Skin Booster

De Skin Booster is een innovatieve behandeling die de huid hydrateert en revitaliseert. Met behulp van een speciale cocktail van voedingsstoffen en hyaluronzuur wordt de huid diep gehydrateerd, wat resulteert in een stralende en jeugdige teint.

Skin Booster

Pink Shooter

De Pink Shooter is een niet-invasieve behandeling die de huid verjongt en verstrakt. Door gebruik te maken van geavanceerde radiofrequentietechnologie wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen en de huid steviger wordt.

Pink Shooter

PRX-T33 Skin Booster - No Needle

De PRX-T33 Skin Booster is een krachtige behandeling die de huid verjongt zonder het gebruik van naalden. Deze unieke formule stimuleert de celvernieuwing en collageenproductie, waardoor de huid gladder en strakker wordt.

PRX-T33 Skin Booster - No Needle

Gezichtsbehandelingen

Naast deze specifieke huidbehandelingen bieden wij ook een breed scala aan gezichtsbehandelingen die zijn ontworpen om uw huid te reinigen, te hydrateren en te voeden. Onze ervaren huidtherapeuten zullen een persoonlijk behandelplan voor u opstellen, rekening houdend met uw huidtype en specifieke huidproblemen.

Tarieven

Onze tarieven variëren afhankelijk van de behandeling die u kiest. Voor een volledig overzicht van onze tarieven kunt u onze prijslijst raadplegen op onze website. Wij streven ernaar om onze behandelingen zo toegankelijk mogelijk te maken, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Productlijnen

Wij werken alleen met hoogwaardige producten die zijn samengesteld door gerenommeerde merken in de huidverzorgingsindustrie. Enkele van de productlijnen die wij aanbieden zijn:

 • Hydropeptide - een geavanceerde huidverzorgingslijn die is ontworpen om de huid te verbeteren en te verjongen.
 • Dermapen4 - een revolutionaire microneedling-behandeling die de aanmaak van collageen stimuleert en de huidtextuur verbetert.
 • Skin Tech - een professionele huidverzorgingslijn die speciaal is ontwikkeld voor huidtherapeuten.
 • Marc Inbane - een luxe merk dat gespecialiseerd is in zelfbruiners en tanningproducten.
 • WiQo cosmeceuticals - een geavanceerde huidverzorgingslijn die is ontworpen om specifieke huidproblemen aan te pakken.

Over ons

Huidtherapeut Drachten is opgericht door Marlies, een ervaren huidtherapeut met een passie voor huidverzorging en schoonheid. Marlies en haar team streven ernaar om elke klant een persoonlijke en professionele ervaring te bieden, waarbij de focus ligt op het verbeteren van de huidconditie en het vergroten van het zelfvertrouwen.

Contact/Route

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Ons vriendelijke team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen. Voor de exacte locatie van onze salon kunt u de routebeschrijving op onze website raadplegen.

COVID-19

Bij Huidtherapeut Drachten nemen we de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zeer serieus. We volgen strikt de richtlijnen en protocollen van het RIVM om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Voor meer informatie over de maatregelen die we hebben genomen, kunt u onze website raadplegen.

Nieuwsbrief

Als u op de hoogte wilt blijven van onze nieuwste behandelingen, aanbiedingen en nieuws, kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt regelmatig updates rechtstreeks in uw inbox.

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef een cadeaubon van Huidtherapeut Drachten! Hiermee kan de ontvanger zelf een behandeling naar keuze boeken en genieten van een heerlijk verwenmoment.

Maak vandaag nog een afspraak en ontdek wat Huidtherapeut Drachten voor uw huid kan betekenen. Volg ons ook op Facebook voor het laatste nieuws en aanbiedingen!

Aaltje Groen

Ik ben Aaltje, een gepassioneerde expert op het gebied van schoonheid en make-up. Als auteur op het online portaal Schoonheidssalon - Uw make-up en beauty portaal, deel ik graag mijn kennis en ervaring met onze lezers. Mijn doel is om tips en advies te geven over de nieuwste trends in make-up, huidverzorging en beautyproducten. Met mijn passie voor schoonheid hoop ik anderen te inspireren en te helpen om hun natuurlijke schoonheid te omarmen. Samen streven we naar een stralende en zelfverzekerde uitstraling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go up