Schoonheidssalon drachten

√ćndice
 1. Schoonheidssalon Drachten
 2. Behandelingen
 3. Tarieven en Productlijnen
 4. Contact en Route
 5. Over ons
 6. COVID-19
 7. Nieuwsbrief en Cadeaubon

Schoonheidssalon Drachten

Schoonheidssalon Drachten, ook bekend als Schoonheidssalon Marlies, is een professionele salon gevestigd in Drachten. Onze salon biedt een breed scala aan behandelingen op het gebied van huidverzorging en schoonheid. Met jarenlange ervaring en deskundigheid streven wij ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden voor hun schoonheidsbehoeften.

Schoonheidssalon Drachten

Behandelingen

Bij Schoonheidssalon Drachten bieden wij diverse behandelingen aan om uw huid te verzorgen en te verbeteren. Enkele van onze populaire behandelingen zijn:

 • Skin Booster - Een innovatieve behandeling voor intensieve hydratatie en natuurlijke anti-aging effecten zonder het gebruik van naalden.
 • Gezichtsbehandelingen - Verschillende gezichtsbehandelingen, waaronder Hydropeptide Facials, Marlyse BlueFacial voor mannen en diverse peelingbehandelingen.
 • IPL - Behandelingen met Intense Pulsed Light (IPL) voor ontharing en huidverbetering.
 • Carboxy CO2 therapie - Een effectieve behandeling voor huidverstrakking en vermindering van rimpels en littekens.
 • Microneedling - Een behandeling waarbij kleine naaldjes in de huid worden gebracht om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren.
 • Acne/litteken behandeling - Speciale behandelingen gericht op het verminderen van acne en het verbeteren van littekens.
 • Microdermabrasie - Een exfoliërende behandeling die dode huidcellen verwijdert en de huidtextuur verbetert.
 • Tanden Bleken - Een veilige en effectieve behandeling om uw tanden witter te maken.

De bovenstaande behandelingen zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij aanbieden in onze schoonheidssalon. Onze ervaren schoonheidsspecialisten zullen een behandeling op maat voor u samenstellen, gebaseerd op uw specifieke wensen en huidtype.

Behandelingen

Tarieven en Productlijnen

Op onze website vindt u een overzicht van de tarieven voor onze behandelingen. We streven naar transparantie en eerlijke prijzen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Daarnaast werken we met gerenommeerde productlijnen die zorgvuldig zijn geselecteerd op basis van hun effectiviteit en kwaliteit. Enkele van onze productlijnen zijn:

 • Hydropeptide - Een hoogwaardige huidverzorgingslijn die gebruikmaakt van peptiden om de huid te voeden en te verbeteren.
 • Dermapen4 - Een geavanceerd microneedling-apparaat voor huidvernieuwing en collageenstimulatie.
 • WiQo cosmeceuticals - Een complete lijn van producten voor huidverzorging en huidverbetering.
 • Marlyse Blue - Een merk dat gespecialiseerd is in peelings en andere professionele huidbehandelingen.

Deze productlijnen zijn zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat wij onze klanten de best mogelijke resultaten kunnen bieden.

Productlijnen

Contact en Route

Wilt u een afspraak maken bij Schoonheidssalon Drachten? Neem dan contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer of e-mailadres. Onze salon is gevestigd op de volgende locatie:

Schoonheidssalon Marlies

De Friso 2

9207 DA Drachten

Telefoon: 06 30 02 80 24

E-mail: [email protected]

U kunt ook een afspraak maken via onze website of ons volgen op Facebook voor het laatste nieuws en aanbiedingen.

Contact en Route

Over ons

Schoonheidssalon Drachten wordt gerund door Marlies, een ervaren schoonheidsspecialiste met een passie voor huidverzorging. Met haar expertise en toewijding streeft Marlies ernaar om haar klanten de best mogelijke behandelingen te bieden en hen te helpen hun natuurlijke schoonheid te benadrukken. Bij Schoonheidssalon Drachten kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, professionele service en hoogwaardige behandelingen.

COVID-19

Bij Schoonheidssalon Drachten nemen we de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers zeer serieus. We volgen strikte hygiënemaatregelen en houden ons aan de richtlijnen van het RIVM om een veilige omgeving te bieden. Tijdens de COVID-19-pandemie hebben we extra maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te voorkomen.

Nieuwsbrief en Cadeaubon

Wil u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, aanbiedingen en nieuwe behandelingen bij Schoonheidssalon Drachten? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief via onze website. Daarnaast bieden wij ook cadeaubonnen aan, een perfect cadeau om iemand te verwennen met een ontspannende en verzorgende behandeling.

Kom vandaag nog langs bij Schoonheidssalon Drachten en ervaar de professionele en ontspannende sfeer van onze salon. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw schoonheidsbehoeften te vervullen!

Aaltje Groen

Ik ben Aaltje, een gepassioneerde expert op het gebied van schoonheid en make-up. Als auteur op het online portaal Schoonheidssalon - Uw make-up en beauty portaal, deel ik graag mijn kennis en ervaring met onze lezers. Mijn doel is om tips en advies te geven over de nieuwste trends in make-up, huidverzorging en beautyproducten. Met mijn passie voor schoonheid hoop ik anderen te inspireren en te helpen om hun natuurlijke schoonheid te omarmen. Samen streven we naar een stralende en zelfverzekerde uitstraling!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go up