Trendy mannenkapsels van 2021: Namen en stijlen

Trendy mannenkapsels van 2021: Namen en stijlen

Ben je op zoek naar inspiratie voor een nieuw kapsel? Ontdek de nieuwste trends op het gebied van mannenkapsels voor 2021. Van de buzz cut tot de pompadour en alles daartussenin, er is voor elk wat wils. Bekijk de onderstaande video voor een overzicht van de meest populaire kapsels van dit jaar!

Índice
 1. Populaire mannenkapsels van dit seizoen
 2. Namen van kapsels
 3. Populaire kapsels voor mannen in 2021

Populaire mannenkapsels van dit seizoen

Als het gaat om populaire mannenkapsels van dit seizoen, zijn er verschillende trends die momenteel in de mode zijn. Een van de meest trendy kapsels is de undercut, waarbij de zijkanten en achterkant van het haar kort worden geschoren, terwijl de bovenkant langer blijft.

Een andere populaire stijl is de pompadour, waarbij het haar bovenop wordt opgekamd en gestyled met volume. Dit zorgt voor een klassieke en stijlvolle uitstraling.

Voor mannen die van een meer natuurlijke look houden, is de textured crop een goede optie. Hierbij wordt het haar kort geknipt met wat textuur bovenop voor een nonchalante uitstraling.

Naast deze stijlen zijn ook de fade en de crew cut nog steeds populair. De fade is een geleidelijke overgang van kort haar naar langer haar, terwijl de crew cut een eenvoudige en tijdloze stijl is die gemakkelijk te onderhouden is.

Om deze kapsels te laten zien, is hieronder een afbeelding van enkele populaire mannenkapsels van dit seizoen:

Populaire mannenkapsels van dit seizoen

Of je nu op zoek bent naar een gedurfde nieuwe look of gewoon je huidige stijl wilt bijwerken, er zijn genoeg opties om uit te kiezen als het gaat om mannenkapsels van dit seizoen. Het is altijd belangrijk om te overleggen met je kapper om te bepalen welke stijl het beste bij jouw haartype en gezichtsvorm past.

Namen van kapsels

Namen van kapsels kunnen variëren afhankelijk van de stijl, lengte en textuur van het haar. Er zijn talloze benamingen voor verschillende kapsels, elk met hun eigen unieke kenmerken. Enkele populaire namen van kapsels zijn:

Pixie-kapsel: Dit korte kapsel is vaak erg trendy en wordt gekenmerkt door korte, wispy lokken rond het gezicht. Het is een gedurfde keuze voor wie van een speelse look houdt. Pixie-kapsel

Bobkapsel: Een klassiek kapsel waarbij het haar op één lengte is afgesneden, meestal tot net onder de kaaklijn. De bob kan variëren van een scherpe, rechte snit tot een asymmetrische of gelaagde look. Bobkapsel

Lang haar: Dit kapsel wordt gekenmerkt door lange lokken die vaak tot op de schouders of zelfs nog langer reiken. Lang haar kan verschillende stijlen hebben, zoals steil, golvend of krullend haar. Lang haar

Undercut: Een gedurfd kapsel waarbij de zijkanten of achterkant van het haar kort geschoren zijn, terwijl de bovenkant langer wordt gelaten. Dit zorgt voor een contrast tussen de verschillende lengtes en kan een edgy uitstraling geven. Undercut

Staartkapsel: Een eenvoudig maar veelzijdig kapsel waarbij het haar naar achteren wordt getrokken en vastgebonden in een staart. Staartkapsels kunnen variëren van een hoge paardenstaart tot een lage zijstaart. Het is een hand

Populaire kapsels voor mannen in 2021

In 2021 zijn er verschillende populaire kapsels voor mannen die in de mode zijn. Een van de meest trendy stijlen is de moderne pompadour. Dit kapsel kenmerkt zich door kortere zijkanten en een volumineuze bovenkant die naar achteren is gestyled. De moderne pompadour straalt een stijlvolle en verzorgde uitstraling uit.

Een andere populaire keuze is de textured crop. Dit kapsel is kort aan de zijkanten en achterkant, met wat lengte bovenop. De bovenkant wordt gestyled met textuur en volume, waardoor een speelse en casual look ontstaat.

Voor mannen die van een meer klassieke uitstraling houden, is de short back and sides nog steeds een populaire optie. Dit kapsel kenmerkt zich door korte zijkanten en achterkant, gecombineerd met iets meer lengte bovenop. Het is een tijdloze stijl die er netjes en professioneel uitziet.

Voor mannen met krullend haar is de curly undercut een trendy keuze. Bij dit kapsel zijn de zijkanten en achterkant kort geschoren, terwijl de krullende bovenkant in al zijn glorie kan pronken. De curly undercut geeft een edgy en gedurfde uitstraling.

Of je nu kiest voor een moderne pompadour, textured crop, short back and sides of curly undercut, er zijn tal van mogelijkheden om je haarstijl in 2021 helemaal on point te maken!

Populaire kapsels voor mannen in 2021

Ontdek de trendsettende mannenkapsels van 2021! Of je nu gaat voor een moderne pompadour, een gedurfde undercut of klassieke buzz cut, er is een stijl voor elke man. Laat je inspireren door de nieuwste namen en trends op het gebied van herenkapsels. Met de juiste coupe straal je zelfvertrouwen en stijl uit. Kies een look die bij jou past en maak een statement in 2021. Laat je haar spreken en onderscheid je van de rest. Durf te experimenteren en creëer jouw eigen unieke stijl!

Pieter de Witte

Ik ben Pieter, een ervaren auteur op de Schoonheidssalon website, ook wel bekend als Uw make-up en beauty portaal. Mijn passie voor schoonheid en make-up deel ik graag met onze lezers door middel van deskundige artikelen en tips. Met mijn uitgebreide kennis en ervaring help ik anderen om hun natuurlijke schoonheid te omarmen en zich zelfverzekerd te voelen. Samen streven we ernaar om de innerlijke en uiterlijke schoonheid van iedereen te benadrukken.

 1. Ahmed Brooks schreef:

  Haha, wie bepaalt wat trendy is? Ik ga lekker voor mijn eigen stijl! ✂️🔥

 2. Ensley Mcintyre schreef:

  Wat is jouw favoriete mannenkapsel van dit jaar? Ik vind de Faux Hawk cool!

 3. Samir Church schreef:

  Sorry, maar de Faux Hawk is zo 2010. Tegenwoordig is de Pompadour echt de stijlvolle keuze voor mannenkapsels. Het geeft een klassieke uitstraling met een moderne twist. Probeer het eens en je zult zien dat het de echte winnaar is van dit jaar!

 4. Yasmin Armstrong schreef:

  Mannenkapsels zijn hot dit jaar! Welk kapsel rock jij? Deel je stijl! 🤘🏼

 5. Titan schreef:

  Wat is het verschil tussen trendy mannenkapsels van 2021 en populaire mannenkapsels van dit seizoen? 🤔🧐

 6. Erik schreef:

  Hey, je moet je spelling een beetje bijschaven 😉 Het verschil tussen trendy mannenkapsels van 2021 en populaire mannenkapsels van dit seizoen is subtiel maar belangrijk. De trends van 2021 zijn gedurfder en creatiever, terwijl de populaire kapsels van dit seizoen meer traditioneel en klassiek zijn. Keep up! 🤘🏻🔥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go up